Catalog produse
5 MODURI VERSATILE DE A FOLOSI O TABLA MAGNETICA 04/12/2018

5 MODURI VERSATILE DE A FOLOSI O TABLA MAGNETICA

5 moduri versatile de a  folosi o tabla magnetica

Lumea incepe sa devina din ce in ce mai digitalizata, multi utilizeaza doar telefonul pentru a lua notite sau a programa evenimente in calendar. Dar, unele elemente analogice sunt inca necesare, te pot ajuta sa vizualizezi mai bine idei si planuri si sa devii o persoana mai organizata.

Un exemplu perfect este tabla magnetica, potrivita acasa, pentru liste de cumparaturi si planuri de calatorie, la birou sau la scoala. Iata cateva moduri in care poti folosi o tabla magnetica:

 

 

1. Organizator

De cate ori nu te-ai intors de la cumparaturi si ti-ai dat seama ca ai uitat ceva esential, precum laptele sau painea? Pentru a preveni aceasta problema, rezerva o portiune dintr-o tabla magnetica pentru a face o lista de cumparaturi, la care membrii familiei pot adauga lucruri constant. Iti va fi mai usor sa alcatuiesti o lista completa, iar cand pleci la cumparaturi trebuie doar sa ii faci o poza ca sa o ai cu tine.

O metoda prin care te poti motiva sa duci la capat tot ce ti-ai propus este sa faci o lista cu toate task-urile. Poti vizualiza mai usor fiecare actiune daca o vezi scrisa mare pe tabla magnetica si vei simti cu siguranta satisfactie cand vei termina un lucru si il vei putea sterge de pe lista.

Poti organiza de asemenea si treburile de facut prin casa: alcatuieste o lista in care sa incluzi spalatul vaselor, dusul gunoiului, datul cu aspiratorul, spalatul hainelor si multe altele. Apoi trece numele celui responsabil in dreptul fiecarei actiuni. Imediat ce unul dintre membrii familiei termina o treaba, o poate bifa ca indeplinita. 
 

2. Calendar

Pe o tabla magnetica mobila poti desena un calendar mare al lunii in curs. Astfel, iti va fi mai usor sa vizualizezi datele in care ai evenimente la care trebuie sa participi si toate responsabilitatile pe care le ai ca sa nu uiti de ele

Poti folosi magneti pentru a prinde facturile de gaz, energie, internet direct pe data cand trebuie sa le platesti. Astfel, scapi si de dezordinea din casa si de momentele neplăcute cand cauti prin toata casa o anumita factura.
 

3. O zona de inspiratie

O zona de inspiratie poate fi inclusa in orice mediu si poate actiona ca un plus de motivatie atunci cand ai nevoie. In special acasa, le poti lasa mesaje de incurajare celor dragi, spre exemplu, daca sotul are o sedinta importanta sau copiii au un test, se vor bucura sa vada de dimineata o urare scrisa pe tabla magnetica.

Daca lucrezi de acasa, mai ales in industrii creative precum design de interior, arhitectura, fotografie, poti lipi de tabla magnetica diverse fotografii cu lucrari pe care le admiri, care sa te inspire atunci cand iti faci treaba. 

Zona de inspiratie poate fi creata si la birou: poti avea pe tabla magnetica deadline-ul unor task-uri importante si cuvinte care te motiveaza pentru a le duce la bun sfarsit. Adauga si citate care te pot inspira sa devii mai productiv.
 

4. Ajutor pentru prezentari

La munca sau la scoala, tablele magnetice pot fi folosite pentru a sustine vizual o prezentare orala. Poate nu vrei sa investesti timp sa alcatuiesti un slideshow in PowerPoint si chiar daca o faci, este de ajutor ca ideile principale sa fie vizibile in fundal pe tot parcursul prezentarii.

Mai poti prinde de ea si poze sau schite care sa ii ajute pe colegi sau pe elevi sa inteleaga mai bine subiectul despre care vorbesti. Este important sa scrii punctele importante indeajuns de mare incat sa vada si cei din spatele incaperii, se vor simti mai confortabil daca stiu ca au acces la toata informatia. 

Daca este o prezentare interactiva, provoaca interlocutorii sa scrie ideile si raspunsurile la intrebarile tale pe post-it-uri pe care mai apoi le vor lipi pe tabla. Astfel, toata lumea poate participa si, la final, vei avea o idee mai buna despre modul cum a fost inteles subiectul prezentat. 
 

5. Tablou

Pana acum probabil foloseai frigiderul pentru a prinde toate pozele si magnetii. O tabla magnetica le poate oferi un loc de onoare doar al lor, destul de spatios astfel incat sa poata fi imbogatit dupa fiecare eveniment sau excursie.

Daca ai copii pasionati de desen, le poti oferi ocazia sa deseneze un tablou nou in fiecare saptamana. Avantajul este ca au un loc special pentru asta si vor fi mai putin tentati sa foloseasca peretii pentru a-si exprima talentul artistic.

O tabla magnetica este un obiect functional, util pentru prezentari si organizare, dar si unul care sa te ajute sa iti exprimi talentul artistic. Este usor de integrat in spatiul de acasa, de la birou sau de la scoala.