Catalog produse
Desen pe numere – Paiting by numbers 11/10/2019

Desen pe numere – Paiting by numbers

Transforma placerea de a colora intr-o capodopera usor de realizat, doar urmarind instructiunile si conturul imprimat de pe suprafata de desen. Activitate relaxanta, prin care exersezi tehnici de desen, la finalul careia obtii o lucrare deosebită, pictura pe numere este un produs care ne ajuta  sa visam, iar imaginatia sa prinda  aripi... 

    Pictura pe numere nu inseamna sa ne rezumam la o anumita diagrama, ci sa folosim sablonul ca o baza. Sa ne imaginam si sa  realizam acea imagine care ne aduce satisfactie , liniste sufleteasca sau reda o emotie .

Dimensiune: 30 x 40 cm

Setul include o rama din lemn panza de pictura din bumbac tratat (cu o diagrama pe numere printata) acuarele (vopsele acriclice numerotate - atatea culori cate numere are scise pe panza), doua pensule, doua agatatoare de perete.

Diagrama are doar conturul trasat si este completata cu numere. Acuarelele sunt si ele numerotate,  trebuie sa pictați in functie de numerele afisate.

Instrucțiuni despre cum să pictezi o imagine cu numere

1. Înainte de a începe să desenați  prin numere, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pregătiți locul de muncă, un recipient cu apă pentru spălarea periilor, pregătirea vopselelor. Vopsirea picturilor prin numere se face cel mai bine într-un loc bine luminat.

2. După pregătirea locului de muncă, puteți efectua aplicarea vopselei. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți numărul de vopsea care corespunde numărului din imagine și aplicați cu atenție pe pânză. Borcanele de vopsea trebuie ținute închise pentru a evita uscarea. Vopseaua acrilică utilizată are proprietăți de fixare, va fi foarte greu să o spălați după ce a fost complet uscată, de aceea este recomandat să spălați imediat cu apă dacă vă atinge hainele sau mâinile.

3. După ce numărul de culori este complet vopsit, este necesar să clătiți peria în apă și să ștergeți cu un șervețel pentru a începe să pictați o altă culoare. Este mai bine să aplicați culorile, începând cu locurile mari de pictura, treptat trecând la detalii mai mici ale imaginii. După desenarea pânzei pe locurile mai mari de pictură,  detaliile ulterioare pe panza vor fi pictate cu mai multa incredere si mult mai exacta, ceea ce va afecta in mod pozitiv aspectul lucrarii artistice finale.

4. După ce imaginea este vopsită, trebuie să se usuce bine.  După uscare, imaginea poate fi curățată de praf cu o cârpă ușor umedă, fără a afecta vopseaua. Pentru durabilitate, puteti folosi un lac special care va va ajuta sa dati imaginii aspectul dorit si sa lase bogatia de culori in forma lor originala pe mai multi ani. 


  Imaginea nu trebuie acoperită cu sticlă, în acest caz efectul său va fi complet pierdut. 
 
Alege desenul preferat: