Catalog produse
MAGNETOPLAN - acum și în magazinele noastre! 15/03/2019

Brand Magnetoplan

Magnetoplan logo

MagnetoplanMAGNETOPLAN (Divizie a HOLTZ GmbH Germania) este primul producator in intreaga lume de instrumente de planning si de organizare si una dintre cele mai vechi companii din domeniul comunicarii vizuale.

 

 Istoria produselor MAGNETOPLAN a inceput in anul 1956, cand fondatorul sau, Herman Holtz a cautat o modalitate sa planifice si totodata sa vizualizeze activitatile legate de gestionarea celor 2 farmacii pe care le detinea. Astfel, el a inventat primul planner magnetic, pentru care a obtinut patentul in anul 1958. De aceea, produsele MAGNETOPLAN sunt considerate ca fiind originalul in comunicarea vizuala.

Table magnetice Magnetoplan In prezent, gama de produse cuprinde aproximativ 4000 de articole, din urmatoarele categorii: flipcharturi, table magnetice, panouri de pluta, panouri separatoare, plannere magnetice, magneti si altele.
Cele peste 120 de patente si drepturi de autor sunt dovada vie a inovatiei MAGNETOPLAN si stau la baza reputatiei si popularitatii de care se bucura acest brand. De 57 de ani, MAGNETOPLAN a ramas o afacere de familie, aflata acum in mainile generatiilor a 2-a si a 3-a. Motto-ul lor este sa faca lucrurile bune si mai bune, dedicand fiecare zi atingerii acestui scop.

 

Table magnetice Magnetoplan de calitate
 
MAGNETOPLAN este unul dintre putinii producatori de brand care au rezistat in mediul competitional, cu propria capacitate de productie. Avand ca prioritate rapiditatea livrarilor pentru satisfactia clientilor, in cel mai recent proiect de constructie s-au investit 6 milioane de EURO.

 

Centrul logistic MAGNETOPLAN dispune de spatiu de depozitare de 6.000 mp, 7.000 m de rafturi pentru piese de mici dimensiuni si spatiu pentru 1.700 de paleti.
Produsele MAGNETOPLAN sunt ambalate cu cele mai bune materiale de pe piata, de culoare alba, pe fiecare ambalaj fiind marcate informatii utile pentru identificarea fiecarui lot. Sistemele computerizate ultra-performante si nivelul inalt de pregatire a angajatilor conduc la o rata a erorilor aproape nula.
 
Va invitam sa accesati link-urile de mai jos, pentru oferta de produse Magnetoplan:
 
Flipchart Table magnetice Plannere magnetice
Aviziere Panouri afisaj textile Table scolare